Sustenabilitate

Protectia mediului


Protectia mediului

Societatea foloseste autoturisme care se incadreaza in prevederile legale ce privesc Protectie Mediului, precum si instalatii de filtrare a apelor pluviale.

 

Social

 

Din punct de vedere social, aportul companiei noastre se materializeaza printr-un numar mare de locuri de munca asigurate, lucru care are un impact deosebit de important in special pe plan local.

De asemenea, politica noastra de recrutare este una care elimina orice fel de prejudecati de ordin religios, etnic, de orientare sexuala sau politica. Printre altele, compania noastra sustine diverse programe sociale de ajutorare a persoanelor cu disabilitati sau aflate in situatii materiale precare.

 

Economic

 

Compania noastra a fost dintotdeauna un jucator important pe piata distributiei, ca si domeniu specific, dar si o companie solida in mediul de afaceri local si regional. 

Numeroasele investitii care ating cele mai importante 2 judete ale regiunii Transilvania precum si numarul mare de clienti si parteneri sunt factorii care fac din compania noastra un etalon in mediul de afaceri si un lider de initiativa in zonele unde desfasuram activitati economice.